keskiviikko 25. marraskuuta 2015

The music video

Pari kuukautta sitten oltiin tulossa kotiin jostain, kun törmättiin meidän kotikadulla naiseen. Tervehdittiin ja nainen esittäytyi gospellaulaja Mary Darkwaksi. Siinä kättelyjen yhteydessä Mary kysyi heti, haluttaisiinko tulla mukaan hänen musiikkivideolle. Usein ihmiset heittää asioita, joiden tapahtuminen ei ole kovin todennäköistä, joten naureskellen lupauduttiin olemaan videolla. Noin viikko ensitapaamisen jälkeen nähtiin Mary uudelleen ja hän sanoi, että kuvattaisiin video parin viikon sisällä. Yhtenä lauantaina Mary sitten saapui ja lähdettiin yhdessä hänen vanhempiensa luokse, missä videon ensimmäinen osa oli määrä kuvata.

Talo oli hyvin siisti ja katossa pyörivät tuulettimet oikeaa luksusta! Maryn vanhemmat, John ja Vivian esittäytyivät ja sain molemmista heti tosi miellyttävän vaikutelman. Odotettiin kameramiestä ja sillä aikaa ehdin tiirailla seinällä näkyviä valokuvia: kuvia Vivianin ja Johnin häistä. Nuoripari näytti mustavalkokuvissa niin onnelliselta, että liikutuin.

Kun kameramies saapui ja kamera (tavallinen järjestelmäkamera) saatiin asennettua, alkoi kuvaaminen. Mary oli opettanut meille kappaleen kertosäkeistön, mutta täytyy myöntää, että ujostelin twiksi laulamista melkoisesti. Aikamme siinä tanssittuamme aloin kuitenkin rentoutua ja jopa nauttia tilanteesta. Kappale siis kertoo siitä, kuinka hyvä Jumala on, joten meidän liikkeiden tuli osoittaa kiitollisuutta.

Jonkin ajan kuluttua oltiin kaikki niin poikki, että päätettiin jättää loppuvideon kuvaaminen toiseen päivään. Saatiin autokyyti kotiin ja siinä autossa istuessa tajusin, että olin pikkuhiljaa rakastumassa tähän maahan.

Pari viikkoa sitten oli kyseisen albumin julkistamistilaisuus, johon lupauduttiin menemään. Mentiin ensin Maryn talolle ja oltiin huolissamme ajasta, koska kello näytti jo puolta kahta ja tilaisuuden oli tarkoitus alkaa yhdeltä. "Oh, it's african time!" Mary vastasi rennosti. Lopulta lähdettiin kohti kirkkoa, jossa tilaisuus järjestettiin: minä, Hannah, Mary, Maryn mies ja neljä lasta. Yhdessä autossa. Hyvin kuitenkin mahduttiin. Paikanpäällä tajuttiin, ettei meillä tosiaan olisi ollut kiire: odotettiin 2,5 tuntia, että päästiin esittämään kolme laulua. Tunnelma kirkossa oli meidän esityksen aikana kuitenkin kaiken odottamisen arvoista! Nyt voin ylpeänä todeta olleeni osa musiikkivideota.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti